ΕΛ
Our news

H ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε – Σαμαριά συμμετείχε με επιτυχία στην FOOD EXPO 2022

Home :: Our news :: H ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε – Σαμαριά συμμετείχε με επιτυχία στην FOOD EXPO 2022
H ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε – Σαμαριά συμμετείχε με επιτυχία στην FOOD EXPO 2022
17.03.2022

Παρά τις δυσκολίες της πανδημίας, η #FoodExpo2022 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με υψηλότατη προσέλευση Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών.

Όπως σε κάθε διοργάνωσή της, η ΕΤΑΝΑΠ ΑΕ-ΣΑΜΑΡΙΑ συμμετείχε με εντυπωσιακό περίπτερο υποδεχόμενη πλήθος συνεργατών ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Κόντρα στις ασυνήθιστες καιρικές συνθήκες του τριημέρου, θα θέλαμε να ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στο περίπτερο μας στην #FoodExpo2022 , αλλά και σε όλους τους φίλους και συνεργάτες που προγραμμάτισαν να παραβρεθούν και ο καιρός δεν τους το επέτρεψε.

Το ανθρώπινο δυναμικό της #ΕΤΑΝΑΠ #Samaria παρέα με το πολυβραβευμένο μας νερό, απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι οι αντιξοότητες και οι προκλήσεις όχι μόνο δεν μας τρομάζουν, αλλά μας δυναμώνουν

Στην ίδια κατηγορία

16.02.2023
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε - SAMARIA!

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. – SAMARIA.

More...
22.10.2022
Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε - ΣΑΜΑΡΙΑ στήριξε την σπουδαία συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας της Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας (SUP)

Η εταιρεία μας στάθηκε αρωγός στην σπουδαία συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας της Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας (SUP), η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και σημαντικές διακρίσεις.

More...
18.10.2022
H ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε -  ΣΑΜΑΡΙΑ υπήρξε θερμός υποστηρικτής στο 1ο Παιδικό Φεστιβάλ που διοργάνωσε το “Μαζί για το Παιδί”!

H ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε -  ΣΑΜΑΡΙΑ υπήρξε θερμός υποστηρικτής στο 1ο Παιδικό Φεστιβάλ που διοργάνωσε η Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων ,“Μαζί για το Παιδί”, για παιδιά ηλικίας  2 έως 12 ετών, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο . 

More...