ΕΛ
Our news

Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε - ΣΑΜΑΡΙΑ μεγάλος χορηγός του 6ου Μαραθωνίου Κρήτης 2022

Home :: Our news :: Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε - ΣΑΜΑΡΙΑ μεγάλος χορηγός του 6ου Μαραθωνίου Κρήτης 2022
Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε -  ΣΑΜΑΡΙΑ μεγάλος χορηγός του 6ου Μαραθωνίου Κρήτης 2022
09.05.2022

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. – ΣΑΜΑΡΙΑ έδωσε το παρόν όχι μόνο με τη στήριξή της στην διοργάνωση του Μαραθωνίου Κρήτης, αλλά και με τη συμμετοχή πολλών εκ του προσωπικού της!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Μαραθώνιος Κρήτης είναι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα με διεθνή αναγνώριση που διοργανώνεται στην πόλη των Χανίων. Είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη, ο οποίος ανέπτυξε σημαντικό θρησκευτικό, ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο στην Κρήτη. Ο αγώνας δρόμου των 10χλμ. είναι αφιερωμένος στον Σμηναγό Κώστα Ηλιάκη, ο οποίος έδωσε τη ζωή του προασπίζοντας τον Ελληνικό εναέριο χώρο. Ενώ, ο αγώνας δρόμου των 5χλμ. είναι αφιερωμένος στη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 ετών από αυτήν.

Δεν είναι τυχαίο που, για ακόμη μια φορά τα πανέμορφα Χανιά αποτελούν πόλο έλξης μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και τόπος συνάντησης αθλητών από όλο τον κόσμο. Η ΣΑΜΑΡΙΑ, γέννημα-θρέμμα των Χανίων, από τη μέρα της σύστασής της μέχρι σήμερα συμβάλλει πάντα και με κάθε δυνατό τρόπο στην προβολή της γενέτειρά της. Δεν θα αποτελούσε εξαίρεση να πρωτοστατεί με τη συνδρομή της σε μια διεθνούς φήμης αθλητικής διοργάνωσης που αποτελεί παγκόσμια διαφήμιση τόσο για την Κρήτη, όσο και για την γραφική πόλη των Χανίων. Άλλωστε, πίσω από τη αρχική σύλληψη ιδέα αλλά και την επιτυχημένη διεξαγωγή των «Μαραθωνίων Κρήτης» υπάρχει άρωμα Samaria… Είναι η γνωστή ευαισθησία της εταιρείας και των ανθρώπων της στην προάσπιση και μεταλαμπάδευση της παράδοσης και της ιστορίας της Κρήτης από άκρη σε άκρη.

Στην ίδια κατηγορία

02.05.2022
Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων απένειμε τιμητική πλακέτα στην ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε – ΣΑΜΑΡΙΑ

Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. – ΣΑΜΑΡΙΑ, η οποία πρωτοστατεί στη στήριξη και αρωγή σημαντικών για το νησί πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, συνέβαλε και φέτος στη διοργάνωση των 19ων Βενιζέλειων Αγώνων Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά το Σάββατο 30 Απριλίου 2022...

More...
17.03.2022
H ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε – Σαμαριά συμμετείχε με επιτυχία στην FOOD EXPO 2022

Όπως σε κάθε διοργάνωσή της, η ΕΤΑΝΑΠ ΑΕ-ΣΑΜΑΡΙΑ συμμετείχε με εντυπωσιακό περίπτερο υποδεχόμενη πλήθος συνεργατών ξεπερνώντας κάθε προσδοκία...

More...
10.01.2022
To χρυσό νερό της Κρήτης!

Υποδεχόμαστε το 2022 με ακόμα μία διπλή διάκριση για το ήρεμο και το ανθρακούχο νερό μας από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (International Taste Institute), έναν οργανισμό που εδρεύει στις Βρυξέλλες και κατέχει ηγετικό ρόλο στη δοκιμή και προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης ποιότητας από όλο τον κόσμο.

More...